De compacte cardprotector met veilige hardcase voor 8 pasjes.
Stijlvolle, super compacte en bijzonder overzichtelijke pasjeshouder: de Figuretta cardprotector is een handige en bovenal veilige portemonnee.
Lederen Figuretta cardprotector met dubbele aluminium behuizing. Uitgevoerd met handige clip voor papiergeld. Extra ruimte voor o.a. bonnetjes.

Figuretta cardprotector: de veiligste compacte portemonnee

Bescherm privacy-gevoelige data

Dankzij de innovatieve aluminium behuizing beschermt de Figuretta Card Protector u tegen diefstal van privacy-gevoelige data.
De behuizing blokkeert Radio Frequency Identification (RFID), zodoende kunnen hackers de informatie op uw pasjes en creditcards niet uitlezen.

Er passen 6 bankpasjes en/of creditcards in de aluminium behuizing die u gemakkelijk trapsgewijs omhoog schuift. Hierdoor wordt uw portemonnee bijzonder overzichtelijk.

Compact en gebruiksvriendelijk

Naast de behuizing biedt de portemonee nog eens extra ruimte voor het opbergen van pasjes, kleingeld, briefgeld, bonnetjes, etc.

De Figuretta cardprotecor is handig, slim en makkelijk in gebruik en beschermt uw pasjes tegen beschadigingen. Door het compacte formaat past de Figuretta Card Protector in iedere broekzak, jas en tas. De Figuretta Card Protector is verkrijgbaar in diverse trendy kleuren en daardoor geschikt als cadeau en relatiegeschenk.


Collectie Figuretta cardprotectors

Carbon look

Top