Collectie portemonnees. Uitgebreide keuze, trendy kleuren.
 
Bescherm privacy gevoelige informatie op bankpasjes en creditcards.
 
Voorkom beschadinging aan de uitschuifbare pasjes.

Bescherm privacy-gevoelige informatie

Technologische ontwikkelingen

Veel bankpasjes, OV-chipkaarten en ID-bewijzen zijn tegenwoordig voorzien van een een NFC-chip. NFC staat voor: Near Field Communication.
Deze chip maakt het mogelijk dat we, door de betaalpas een kortstondig moment dichtbij de betaalautomaat te houden, contactloos kunnen betalen. De RFID-lezer leest de data op de pas uit en zet een transctie in gang. Ondanks de vele voorelen is contactloos betalen niet zonder risico's.
Het is gebleken dat technologische ontwikkelingen met betrekking tot betaalsystemen helaas ook een keerzijde hebben.

De risico's van contactloos betalen

Steeds meer criminelen worden steeds slimmer, of komen in bezit van slimme apparatuur zoals een mobiele RFID-terminal waarmee ze ongemerkt informatie op een onbeschermde RFID-chip uitlezen en kopieren. Ook met een Android smartphones waarop een speciale app is geinstalleerd, of een paslezer die is toegerust met een zender en in verbinding staat met een laptop of smartphone, verzamelt een hacker razendsnel gevoelige data op betaalpasjes. Een andere toegepaste methode is een elektromagnetisch veld in de buurt van een betaalpas te houden. Hierdoor wordt de betaalpas geactiveerd data uit te zenden.
Met de gekopiëerde pas kan de skimmer, zonder te beschikken over uw pincode, via uw bankrekening betalingen tot € 25,- overboeken. Heeft de crimineel ook uw pincode achterhaald, dan zijn de gevolgen niet te overzien. Daarom is het noodzakelijk uw bankpasjes, creditcards en alle andere pasjes met een RFID-chip te beschermen.

De veiligste portemonnee

De Figuretta Cardprotector is de betrouwbaarste en veiligste pashouder. Omdat de geavanceerde kaarthouder signalen van RFID-scanners blokkeert, biedt de Figuretta Cardprotector de perfecte bescherming tegen RFID-skimming. Zodoende beschermen alle Figuretta Cardprotectors uw pasjes tegen het ongewenst uitlezen en bent u beschermt tegen diefstal van privacy-gevoelige data op pasjes die zijn voorzien van een NFC-chip.
De aluminium behuizing in de portemonnees blokkeert RFID-signalen en beschermt u tegen diefstal van privacy-gevoelige data op al uw pasjes die zijn voorzien van een NFC-chip.
De pasjeshouder blokkeert RFID-scanners. Hierdoor kunnen criminelen uw creditcards, bankpajes en o.a. de OV-chipkaart niet uitlezen. Met de Figuretta Card Protector stelt u uw geld en waardevolle informatie veilig.

Collectie Portemonnees

PU-leather

leder

dubbel

sleeve

carbon look

luxe leder

croco-look

adventure

blue line

 
Collectie portemonnees. Uitgebreide keuze, trendy kleuren.
 
Bescherm privacy gevoelige informatie op bankpasjes en creditcards.
 
Voorkom beschadinging aan de uitschuifbare pasjes.

De veiligste compacte portemonnee

dankzij de originele Figuretta pasjeshouder

De De Figuretta pasjeshouder is de veiligste portemonnee. De cardprotector beschermt u tegen diefstal van privacy-gevoelige data op pasjes en creditcards.
  • Stijlvol design
  • RFID-bescherming van trapsgewijs uitschuifbare pasjes
  • Compact en overzichtelijk
  • Bijzonder gebruiksvriendelijk
  • Ruime keuze portemonnees
  • Scherpe prijzen, snelle levering
Top